Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Khamis, 10 September 2009

li munggu ke bape ntah,, hehehe...

da minggu ke bape ek,, kitoang li?? bkn saje x nak ingat.. cume mls nak tls jer,, macam2 bende berlaku dLm minggu nih,, ish3,, ari selasa tuh,, kitoang de perhimpunan rasmi majlis,, selamat x datang lambat,, bley lak izan ley dok lepak kat umah acik dulu.. rumah acik izan dekat jer ngan majlis.. jalan kaki pown sampai... lepas jerk perhimpunan tuh,, kitoang dapat biskut raye ngan buah kurma.. nyum nyum,, sedap wo0o0o0..

tarikh 9/9/09,,tarikh keramat wat penyelia2 izan kat opis nih,, cian doang.. sampai kan YDP,, SU n da geng datang opis kitoang nak tgk bilek server.. adoyai.. pinin doang nak jawab depan YDP.. izan?? izan wat r sistem izan yang ngah tergendala sebab telah di delete dek kawan izan soang nih.. adoyai.. rase cam nak belasah jerk die nih,, selamat bulan pose..

ari nih punya cite?? erm,, ari nih,, kwan izan yg soang ag nih x datang plak,, adoyai,, bosan sungguh.. tadi,, SU datang ag.. die nak tgk blek sever ag.. pastuh,, die angkot penyelia2 kitoang skali g blek meeting.. ish3,, sistem doang da seminggu x ley operasi.. nape ntah.. akhirnya,, berjaya guk izan siapkan sistem yang bos suruh tuh,, ingat an nak antar esok,, tapi bos ckp,, die nak tengok ari isnin,, okay r tuh.. de mase nak edit ape2 yang patot..

mula2 izan cadang nak gune database ngan vb,, da nak siap tuh,, tibe2 jerk x ley nak link.. fedup tol.. pastuh,, mggu lepas,, acik izan cakap,, kalo nak senang,, gne jerk excess,, izan pown try r.. mmg senang pown,, so,, da result is,, izan gne excess jerk.. lagi senang.. da siap da pown,, dari gne vb,, da 3 minggu,, x siap2 ag.. gne excess,, x sampai 2 minggu jerk da siap.. 2 pown,, dari pertolongan kawan2 izan guk,, kalo izan wat soang,, alamatnya,, lame ag r nak siap.. huhuhu.. tadi penyelia izan marah kat kawan izan nih,, ye r,, kije yang yang sepatotnya di buat berdua,, izan kene wat soang jerk.. die bukan x buat.. tapi,, die wat cket,, pastuh,, blah.. ha... kan da kene marah..

2 Komen:

cyr!n berkata...

oit.. ak pown x tau ni da minggu ke bape,,kownk sume da anta sistem,, ak bru nak dapat!! tapi tinggal baper ari jer lagi ad kat bhgian aplikasi ni,,
hahhaha.. pas raye run p teknikal...ngee,, so x abis la sistem ak,,,hahhahha

.::izan karmila::. berkata...

da 2,, cmne??
x kene mrah kew??