Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Selasa, 24 November 2009

hari yg membosankan..

assalam kawan2.. korang sehat x?? musim ujan nih,, jage kesihatan ok..

nape ntah,, hari hari yang ku lalui sungguh membosankan,, argh... mungkin pemergian kawan2 praktikel lain yg membuatkan idop kat majlis daerah tuh,, terase bosan.. hurm....

2 ari x dew pelawak opis,, (cnior SMTPD),, pown bosan gak..

da r sistem pape nih,, x siap2.. ngan adek wat hal plak... rase x saba nak blek poli.. da x nak dok kat umah ngan adek(yg laki),, tension tol..

gamba yg itam puteh tuh,, dak2 da pergi meninggal kan kitorang kat majlis tuh..

windunye kat kawan2 poli ngan kawan2 praktikel..

korang,, windu r.. bile nak dtg majlis ag nih..

Ahad, 22 November 2009

hari jumaat yang best..

da ahad da,, br nak post jmaat nyew citew,,, he3..

nape ntah,, hari ni(jumaat),, tetibe jew tcnition2 izan baek jew.. mentang2 r baru blek dr kusus oracle kat mane ntah,, da tuh,, siap dpt pas VIP tuh kat sane.. best gilew..

pastuh,, ble blek,, mesti r bwk macam2 mende dr sane.. hu3.. so,, kami own dapat lew manfaatnyew.. he3.. izan dapat bola dari abg fendi dan pen dari abg raj.. brg exclusif tuh,, untuk VIP jew.. gambonyew,, izan x pat nak upload,, coz x sempat nak amek.. hu3.. bos pown siap bg pen dr UTM lagi..

best btol ari nih(Jumaat),, mase mnom pagi,, dew oang belanjew.. x yah nak ssh2 kuar duet.. kui3.. pastuh,, rehat kol 12,, kitoang kuar g bukit tinggi.. da r blek lambat.. selamat bos2 x mrh.. selumber jew an..

pastuh,, siap dpt duet ag,, dr abg raj... 2 pown gado psl gaji.... 2 r sape suh x caye gaji da kuar,, an x memasal kene kuar duet.. hak3.. rase2nyew,, MDKL jew owt,, gaji awl,, govmnt len,, lambat owt.. hu3.. myb sume da bsg gaji lmbat.. 2 yg kewangan kuar an gaji awl..
Khamis, 19 November 2009

KaNtOi SuDa...

korang!!!!!! cmne nih... nak tau x,, tadi an,, bos bukak twitter,, pastuh,, camne izan ley lupe ntah,, bley plak bagi username kat bos.. da lah bos g tgk.. da r twitter izan tuh,, link kat myspace.. ah,, kantoi suda.. da r kutuk bos lak tuh.. x sempat nak delete.. argh..... cmne ley lupe nih,,

harap2,, bos sporting la an.. takotnyew... hu3.. minggu depan lec nak datang.. die suh present sistem.. saje jew an.. geramnyew..
Selasa, 17 November 2009

bohsan + malaz = mengantok!!!!!!!!

mase ngah nengok laman web JPAM,, tetibe jew,, abg opiz,, a.k.a snior izan mase kat teknik PD cerita pasal JPAM gak.. rupe2nye,, mase kat tenik lu,, die dak kadet upenyew,, die pown cite r pasal geng2 bola die mase kat sane.. cam best jew an... hak3.. klaka pown dew..

korang!! (dak2 teknik PD jew!!) ingat lagi x kat cikgu saleh,, jamaliah (Jem),, ngan cikgu misnah n suami.. huhuhu.. dorang nih an,, da lame kat c2.. dari taun bape ntah.. tapi,, menurut cerita abg opiz tuh,, mmg da lame da.. pengetua pown,, cikgu Jaafar.. ala,, yang mase last die jd pengetua,, kte bru jew nak dftar kat c2,, sebelom dgantikan dengan ckgu priasami..

korang tau x,, skola AFAT,, (btol kew ejaan die cm2??) dulu an,, penah kene gantong ngan F.A.M,, gare2 gado ngan dak teknik PD.. cmnih cite die..dak AFAT nih,, x puas ati ngan dak teknik coz,, kalah 2-0 (men bola sepak),, nak wat cmne,, da dorang kalah.. jurulateh doang x puas ati,, dengan selumber,, serang!!! abes da dak2 teknik PD,, kene blasah,, sampai masok ostel pown de.. tapi x sume r.. ckgu aziz,, pengetua asrama,, pown,, sampai suh masok umah die.. mase tuh,, keadaan mmg x dpt dikawal..gilew r.. mmg gile.. padan muke doang kene gantong sampai 3 taun lak tuh.. hu3.. mase tuh,, abg opis izan da lr dulu da.. hak3.. ntah pape punye jurulateh r..

k la kawan2,, nak tdo da nih,, ngantok la plak.. hu3..k.. assalam..
Jumaat, 13 November 2009

cam nak demam jew...

p/s: kepada sesape yg takot ula,, anda disarankan tidak membaca post ini.. harap maklom...

kawan2,, nape ea,, da 2 ari,, cam nak demam jew.. tp x demam lak.. pape ntah an..

bosan gilew ari nih,, da r 22 tecntion x dew,, sorang g exam,, sorang lagi,, g pahang,, antar arwah kawan die.. korang nak tau x,, kawan dia tuh ninggal sbb pe,, die ninggal sbb diet.. bahaya tau diet2 nih,, lagi2,, kalo makan pil kurus tuh.. lagi la.. kawan acik izan sampai kene barah perot,, coz,, makan pil kurus tuh r.. kawan2.. ingat tau.. diet ngan care yg btol.. bkn mkn ubt r,,, x mkn langsung r.. kang kene gastrik,, korang rase r betape sengsarenye idop korang..

"BERITA TERGEMPAR"

13 Novenber 2009 - Jumaat

Kg, kathong digemparkan dengan kehadiran seekor ular sawe yang panjangnye,, bape kaki ntah.. telah didapati singgah di rumah nenek saye pada jam 6.30 petang,, kejadian tersebut telah disedari oleh anak kepada makcik saye.. mereka pon memukul ula tersebut.. tapi,, ula itu,, x mati pown,, setelah dipengsankan,, ular itu,, telah dimasukkan kedalam karung guni.. setakat ini,, hanya seekor kucing liar yang bewarna itam didapati telah dimakan oleh ula tersebot.. yang lain,, x tau la lagi.. korang nak tengok gambo ula tuh??


Rabu, 11 November 2009

korang nak tau x??

ish pelik tol izan tengok perangai dak sorang nih,, tadi,, bos de la kaco dak yang die minat,, pastuh,, boley die tarik muke ngan bos,, die ingat bos btol2 suke kat dak yang die minat tuh.. ish3.. bos an da kawen.. watpe nk minat kat dak tuh.. adoyai.. x sempat2,, lom kol 5,, da dok terconggok kat depan tempat punch kad.. ish dak nih.. muke die,, cam nak nangis pown de..

x paham btol dak zaman skunk nih an,, gado jew ngan pakwe,, x nak makan r,, mogok lapa r.. tapi,, pe paedah nyew,, pakwe tuh,, punye la dok berseronok ngan pompuan laen,, yang pompuan nih,, dok menahan lapa,, konon2,, pakwe nak amek kesah r tuh.. padahal,, pakwe die x kesah pown,, sape yg merana?? pompuan nih gak.. korang kene ingat.. sape yang membesarkan korang dari kecil sampai besar..

mak ayah,, ditengking2,, awek or balak,, di sayang2.. ish2.. nauzubillah.. jauhkan lah.. korang kan masih ade mak ngan ayah or kawan2.. wat pe nak saket kan diri demi orang yang da x suke kat korang lagi.. kalo da saket,, sape yang susah?? mak ngan ayah gak.. sape yang korang cari dulu,, mak ayah gak,, bile da x dew duet,, korang cari sape?? mak ayah lagi.. nape x cari awek or balak yang korang sayang sangat tuh.. ish3..

yang da lalu,, bia kan jew,, buang yang keruh,, ambil yang jernih.. sayangi mak ayah korang sebelom mereka meninggalkan korang terkapai2 tanpa arah tujuan..

pesanan ntok kawan izan tuh.. :

wei,, rilex suda.. ko nak majok ngan bos watpe?? kalo bos btol2 suke kat dak tuh,, ko nak wat pe?? nak tejon lombong?? g la,, wat kije bodo tuh.. kalo ko monyok sok,, siap r ko kene ceramah ngan aqu..
Isnin, 9 November 2009

kemba??

salam para blogger.. korang penah jumpe kemba korang x?? orang kate,, setiap manusia mempunyai 7 orang kemba,, btol kew?? hak3..

izan da jumpe,, kemba izan kat poli,, ha3.. korang mest kenal an,, sape die.. sape lagi kalo bukan Nur Saadah Tajuddin a.k.a Adah C Bunga..

korang nak tau x,, selain adah an,, de orang laen yg muke cam izan.. hu3.. nak tau sape,, ude ngan adek izan.. da adek beradek an,, mest r same... hak3..

tapi an,, cam pelik cket.. kalo izan kuar ngan ude or ngan adek,, mesti dorang ingat kemba,,, tapi,, kalo ude kuar ngan adek,, dorang x kate kemba pown,, plek an.. sampai ude cakap,, muke die + muke adek,, = muke izan.. ish3.. ye la kot.. hu3..

kalo orang tanye kemba kew?? izan ye kan aje.. malas nk g tau yg sebenanyew,, hak3.. padan muke sape kene tpu idop2.. hak3..

Sabtu, 7 November 2009

kene kijew plak..

oang laen best dok umah,, izan kene g kijew lak.. bos nih,, saje jew,, wajib an..

sebenanyew,, hari nih,, dew gotong - royong ntok 5S.. pe yg 5S tuh,, izan x ingat la plak mende2 tuh,, malas nk ingat sebenanyew.. hu3..

da r dtg lmbt,, oang laen da nak siap kijew,, izan br sampai.. hak3.. selumber.. pastuh,, cal akk opis tuh,, upenyew,, doang lepak kat opis lagi.. x wat lagi pown.. tggu bos besa dtg,,

br gerak.. x sampai 15 mnt,, tengok sekeliling,, sume orang da x dew.. ish3.. da siap kot.. padahal,, dorang sume g sarapan pagi rupenyew,, kitorang pown g la guk,, tp,, bkn kat opis,, g makan kat kedai dpn tuh.. balek jew,, dorang bkn sambong wat kijew.. dorang dok lepak jew.. izan pown g r tepon akk suh amek,,

pastuh,, g jalan2 jap,, cari baju nak bawak g kuliah ntok sem depan,, he3.. semangat gilew.. balek jew,, g singgah umah along jap,, sambil2,, g makan buah rambutan.. alang2 dorang ngah kait tuh..

balek dr umah along,, kitoang tros amek mak,, pastuh,, g la pasaraya Megah ntok beli barangan dapo.. hu3..

2 jew r cerita izan ntok ari nih.. he3..
Jumaat, 6 November 2009

hari jumaat yang sungguh hening...

huargh......... ngantoknyew... pagi2 lagi da ngantok.. nape ntah.. kalo tido cepat,, msti mengantok.. kalo tido lambat,, x ngantok plak..

pagi-pagi lagi izan nengok penyelia izan c abg safendi tuh nengok cite bleach kat manga.. so,, izan pown ape lagi,, die tengok cite bleach,, izan tengok r cite Ouran Hight School.. bEst o cite tuh.. tapi kat manga x abes ag.. baru sampai chapter 75.. hurm....

ngah bosan-bosan ngadap sistem yang x siap2 lagi tuh.. tibe2 jew c abg safindi nih gelak soang2,, bio btol.. rupenyew,, die ngah tengok gambo ntah pape ntah kat iklan p*****..

korang nak tengok?? jap ea..

kalo korang da penah tengok nih,, sila abaikan gambo kat bawah nih.. hu3..

*************************************************************************************


Rabu, 4 November 2009

hari nih plak,, hari rabu..

haduyai.. pagi2 lagi da kene berato.. cam dak2 skolah la plak.. de assmbli.. kene nyanyi lagu Negaraku,, n.selangor.. n lagu MDKL.. bile da lame2 dengar lagu tuh an,, cam best la plak.. he3..

hari hari yang kulalui seperti hari ini,, terase la,, amat kebohsanan... alahai... bile ntah nak siap nye sistem nih..pale otak nih da denyut2 da.. hrmmmm..

hari nih,, kije x byk sangat.. so,, dok la menatap sistem yang membohsan kan..

hari nih,, kawan izan yg da abes praktikel tuh datang,, datang jengok izan.. hu3.. best o.. terharu pown dew gak.. ye la.. de gak oang yang nak datang melawat.. (n_n).. thank's ida.. cayunk ko lbey.. hak3.. len kali,, datang r lagi.. hu3.. (dew cite tersirat sebenanyew.)

kalo ari-ari camnih an best.. maksodnyew,, doang wat lawak jew,, x gado2.. hrmm,, kan aman opis... mst seronok.. tuh yg wat kan izan x nak abes li awal tuh.. he3.. bley plak cm2 an.. he3..

k la kawan2,, kte sambong sok plak ea..
Selasa, 3 November 2009

hari ini,, hari selase....

sape nak kawen ni yah?? pergh.. siap berkhemah2 lagi... oang nak g siap r.. he3.. ko la.. sape lagi.. ha??? ayah bio btol,, x kan r.. da tuh.. sape lagi nak kawen.. dorang kan blom lepas lg.. x kan nak langkah bendol kot.. x pe.. bile nak nikahnyew?? da nak malam nih.. malam la.. bukan salah pown kalo nikah malam.. ngan sape yah?? tuh orangnyew?? ha???? ayah nih,, btol kew?? btol la tuh.. x nak r... oang kan mude ag.. baru doplo taun.. x nak r.. pe salahnyew.. ayah!!!! hurm????

selamat mimpi jew... hu3.. takot gilew.. da r kene kawen pakse lak tuh.. x nak!!!!! da mude ag.. hish.. ne ley kawen awal2 nih.. blaja pown x abes ag.. he3.. tapi,, x nampak lak muke oang tuh.. ish.. rugi btol.. kalo mende nih btol2 jadi an kawan2.. izan nak lari g umah nenek r.. x nak da dok ngan mak n ayah.. hu3.. korang.. doakan izan x jadi cam yg dalam mmpi tuh tau.. he3..

hari nih,, argh.............. tension tol wat php n mysql tuh... rase cam nak tdo jew... selamat la oang opis ok hari nih.. bley gelak2... asyik gelak jew.. dari pagi sampai petang... hahahahaha,,, naek sakit tulang pipi nih.... abg2 technition tuh,, sume da ok.. walaupown kadang2..... tau2 jew r.. opis... hu3... asyik kene nyakat jew r.. ngan bos2 sekali menyakat.. x bley jadi nih... hu3..

k la kawan2.. sambong esok yew.. izan nak tengok cite tari tirana nih.. hu3.. assalam...