Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rabu, 16 Mei 2012

Selamat Hari Guru....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

 Tema hari guru untuk tahun ni ialah,, "Guru Inovatif melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara"... Rasenye,, belom terlambat lagi kan,, untuk izan ucapkan Selamat Hari Guru,, untuk semua guru guru di malaysia ni.. Terutamanya,, cikgu-cikgu di sekolah : 

  • Sekolah Tabika Kemas Desa Permatang Jaya,,
  • Sekolah Kebangsaan Permatang Pasir,,
  • Sekolah Agama Permatang Pasir,,
  • Guru Mengaji di Permatanag Pasir (Pn. Latifah),,
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Jugra,,
  • Sekolah Menengah Teknik Port Dickson,,
  • Politeknik Sultan Idris Shah... 
kad kad dengan hadiah kat bawah ni,, izan hadiah kan untuk guru-guru di malaysia ni.. =)


Selamat Hari Guru!!!

Hadiah untuk Cikgu!!!

hehehe... =)

;)

(n_n)v


Kegigihanmu Dalam Mendidik Tidak Akan Kami Lupakan,, Terima Kasih Cikgu!!! Tanpa mu,, sape lah kami di Dunia ini...

pst pst pst : Teringat sambutan hari guru kat SMT ngan SMK,, rindu sangat-sangat.. =)




Sabtu, 12 Mei 2012

kondangan rumah najib dan Elfira


Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Korang buat ape je hari-hari cuti macam ni?? Ha,, nak tao tak,, hari ni kan,, izan pergi kondangan kat taman izan,, tema die warne biru tecois,, betol ke eja macam tu,, kalo salah pon,, pedulik hapa,, haha…  yang kat bawah ni,, gamba izan bersama mereka,,, sapa mereka?? Tengok je ok,,nanti baru tanye kat bawah tu…


ni gamba la gamba pengantin nye,, eh,, eh,, silap.. ni gamba abg pengantin dengan isterinye,,


ni gamba izan dengan abg kamal...


ni pulak gamba izan dengan kak aida,,,


ni pulak gamba izan dengan ayu,, sepupu izan... =)

mesti korang tertanye tanye kan,, nape tak ambil gamba dengan pengantin... hahaha... sebab,, mase tu,, pengantinnye sebok posing kat pelamin,, malas pulak nak menunggu... ambil gamba dengan abang pengantin pon jadi la... =)

pst pst pst : kondangan tu,, maksodnye,, jemputan majlis perkahwinan.. eh,, betol ke tu maksodnye??

update blog usang


Assalamualaikum dan salam sejahtera…

hai,, hai,, hai,, semua,,, lame banget deh tak update blog,,, adoi,,, selamat la blog ni kat alam maya je,, kalo kat alam realiti,, kompem,, da bersarang labah-labah da... hahaha...  =)