Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jumaat, 29 Mei 2009

sowy wat cik haninah a.k.a miss dorayakies

aloha.... nina... cowy tau,, coz lambat upload gambo yang hang nak tuh... hehehe.. ni jew gambo yang sempat den snap time doang datang ari tuh... ingat an x nak g,, tp ble terfikirkan bile lagi nak jumpe rabbani,,, den kuat kan gak semangat g ke dewan serbaguna ps!s tuh...

Rabu, 27 Mei 2009

Lega....

Alhamdulillah..... Akhirnya...........abes gak paper yang ku rasakan agak memeningkan pale otak nih.... aduyai...... da r 6 paper lak tuh..... ish3.... ni la gambo2 kitoang nk ilangkan tension mase da nak abes exam....

.......................................................................................................................................................................

Ni plak gambo yang en. rmartz nak tuh... baby en.Khalid ngan Pn. Nurul...comey x??? huhuhu... name die khalishah....

......................................................................................................................................................................

Ni plak time dinner Jtmk ari tuh...

Sabtu, 16 Mei 2009

Dakwah De Conserto

Rabbani datang poli.......... wah.... best sangat..... dak2 kelas DIP 3B pown sempat naek pentas tuk nyanyi ngan doang... huhuhu...














PS!S VS PSA????

Lawatan JPK PS!S ke PSA dan ke karangkaf di Shah Alam.... best sangat... Lawatan Poli anak ke Poli ayah..... hehehehe... Dapat jumpa cnior kat teknik PD dlu.... kak Huda ngan Kak Pipah...




Jumaat, 8 Mei 2009

Jtmk dapat anak buah...

!!!!!!!!!!!!Perhatian!!!!!!!!!!!!!!!!

Perhatian kepada DIP 4A..... Kepada DIP 4A sila ambil perhatian...
apa yang membezakan kedua-dua ayat 2??? sila cari sendiri.....

ape yang saya nak bagitau kat sini, mama koang iaitu Pn. Nurul da selamat melahirkan anak beliau.... anak lelaki ke perempuan, saya tak tau la plak... coz,,, en. Khalid tak blek2 lagi nih...
tuh jew berita yang saya nak sampaikan kepada warga DIP 4A....
pada minggu ini, telah diadakan minggu IT atau dikenali juga sebagai miggu JTMK ..... yang julung-julung kali diadakan di Politeknik Sultan Idris Shah Sabak Bernam...best sangat... antara aktiviti yang diadakan ialah,,,, seminar UBUNTU,, tayangan AVD,, solat hajat,, dan banyak lagi...sape2 yang nak joint Dota day tuh, leh la datang ari sabtu ngan ahad nih...






berita yang menyedihkan kepada pelajar JTMK.... EN. Azimi iaitu Ketua Jabatan kite da nak tukar kat tempat lain... Sedihnya... susah nak dapat KJ yang berjiwa pelajar seperti beliau....
pasti seluruh JTMK diselubungi kesedihan yang melampau.... x nak tukar KJ......






Pengarah, TP1 ngan TP2 pown nak tukar gak... ish3.......
Jumaat, 1 Mei 2009

Buzy nyew bulan 4 nie....

Assalamualaikum n salam sejahtera........
da lame da tak update blog ni atas ke buzy-an saya kat poli nie mengalahkan PM... ceh,,,,, poyo jew... huhuhu....
Kat Bawah nie, aktiviti2 sepanjang blan 4 nie...

5 April 2009
Hari konvo poli yang keberapa ntah...
lp lak... lg pown, mls nk g, ramai sgt oang kat c2...
malas nk bersesak2 kat tengah2 oang ramai...

18 April 2009
Gotong-Royong perdana
yang di anjurkan oleh JPK... best la gak...
maaf yew kat sape2 yang x dapat makan mase tengah hari tuh...
sepatotnyew, makanan banyak lbey... tapi, x tau lah camne makanan ley terkurang...








24-26 April 2009
Hari Poli n Kem JPAM kat Sg. Dusun...
Antara kedua-dua aktiviti nie, terpaksalah saya memilih untuk ke Sg. Dusun anjuran JPAM peringkat Daerah...kalo kat poli pon, belom tentu saya bley dok rehat kat blek... sudah tentu saya kena jaga dak-dak yang masuk sukan kat poli nie... tuh pown anjuran JPAM gak... adus....
Bukan untuk mendapatkan alaun semata-mata,,, tapi untuk mengutip pengalaman sebanyak boleh yang bukan selalu dapat.... seronok sangat,,,, lagipun saya sukakan aktiviti2 yang lasak,,, walaupon tak la lasak sangat aktiviti pada hari tersebut...
nie gambar2 yang sempat saya rakamkan...






28 April 2009
"Malam Seharum Budi"
malam seharum budi nie, tuk warden n dak2 JPK... Masa tuh Saya jadi ketua unit tuk publisiti..
ble blek jew dr kem kat sg Dusun,da pk banner ngan backdrop tak siap ag...
adus... pening da..da r tak cukup tdo... Hanya Allah jew yang tau.. nasib baek klas banyak tak dew... Lepas nih, da tak nak pegang ape2 ketua lagi... penat gile.... da r ajk perempuan tak turun tolong... malas tol doang nih.. seb baek dew ajk dak sem 1 tuh... rajin tol doang nih... ribuan terima kasih kat azwan, yadi, syamil n da geng kerana kesungguhan koang tolong akak ari tuh...