Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rabu, 17 Mac 2010
p/s : Lia,, Afzan,, Ina,, yg nih bole??


Inilah Cinta - Akim

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta

Chorus
Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku yang merasakan cinta

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia

Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

Isnin, 8 Mac 2010

windunye kat die...

nape sajak ahir2 nih,, izan windu sgt kat mereka?? nape ea??

windu nyew izan kat lelaki yang banyak membantu izan dalam kesusahan dan kesenangan,, eh2,, jgn salah faham lak... nih la ayah ngan abg izan...

windu sesangat kat wanita yang baik hati,, yang sopan,, yang banyak mengajar erti kehidupan,, wanita yang ku cintai sepenoh hati.. tu la ibu dan nenek kesayangan..

perempuan2,, tempat ku meluahkan segala yang terbuku di hati,, tempat menceritakan segala cerita baik,, buruk,, gembira,, sedeh,, dan segala-galanya,,, o ma sister,, miss u so much..

n dak kecik yang selaloo berlari2 kat izan n selaloo wat oanglen jelez,, miz u,, muah,, muah,,, sape lagik kalo bukan ank buah izan,, hany karmila,, ala,,, windunye...

kalo x dew doang,, sape la izan kat dunia nih an,, x sabanye nak balek umah..

rum8??? hurm....

assalamualaikum kawan2,, pe kaba sume?? hehehehehe,, windu plak rasenyew tangan nih nak menaip bibit2 ayat.. ceh,, gilew kentang r..

izan nak bercerita cket psl rum8 baru izan nih,, ye la an,, 1st time dok aras br,, rum8 pown baru la... sesiapa yang kenal rum8 izan yg soang nih,, di harap x diceritakan mende nih kat die ea... kang die bangge lak,,

camnih citew die,, ceh,, cam nk ngumpat pown ade.. hakhakhak,,, adei.. x de pape sebenanye,, nak tao x,, izan bersyukur sgt dpt rum8 cam die tao..setakat nih,, solat izan terjage la gak,, kalo nk dibandingkan dgn sem2 lps.. bkan pew.. kalo dulu2(dok kat ostel jerk ea,,) suboh selalu lps,, telajak tdo pnye psl,, skunk nih,, alhamdulillah,, da bertambah baek.. thank's ye rum8..

dgn kejadian yg macam2 berlaku kat blok nih,, kalo x dew die yg bg semangat,, mmg x kan berani nak turon time histeria ari tuh,, adei,,

1st time plak jmpe dak histeria,,, uyai.. 1 mlm 5 kali kena,, blo izan jerk 2 kali,, oang yg same.. blok b4,, 2 oang,, yg soang tuh,, kene 2 kali gak,, tapi x terok cam dak blok izan kene,,

alhamdulillah,, dgn berkat dan pertolongan dari Allah dan kawan2 yg membantu serta yg sanggop dtg (yg tgh meting jpk & rpi) pown de,, lagi2 rum8,, semata2 nk tolon dak blok izan tuh.. alhamdulillah,, leh setel gak.. terima kasih banyak2 di ucapkan...