Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sabtu, 10 Julai 2010

pr0jek 0 pr0jek...

Assalamualaikum kawan2..

cane ari nih?? sehat sume?

stat sem 6,, bermakne,, stat la preparation 4 final projek.. aduh...

snin da mula pembentangan 30%.. hurm.. cane la time tuh yek...

to my partner dalia fazlina,, cayok2... hehehehehehe....
Isnin, 21 Jun 2010

BloG BeRtUkAr WaJaH.....

Assalamualaikum....

hurm... lame suda blog ni x berusik dan terisi yew...

lagik bp ari jek da nak masok poli blek..

aduh..

rase cam x nak blek poli jek...

nta laa~~
Rabu, 17 Mac 2010
p/s : Lia,, Afzan,, Ina,, yg nih bole??


Inilah Cinta - Akim

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta

Chorus
Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku yang merasakan cinta

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia

Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

Isnin, 8 Mac 2010

windunye kat die...

nape sajak ahir2 nih,, izan windu sgt kat mereka?? nape ea??

windu nyew izan kat lelaki yang banyak membantu izan dalam kesusahan dan kesenangan,, eh2,, jgn salah faham lak... nih la ayah ngan abg izan...

windu sesangat kat wanita yang baik hati,, yang sopan,, yang banyak mengajar erti kehidupan,, wanita yang ku cintai sepenoh hati.. tu la ibu dan nenek kesayangan..

perempuan2,, tempat ku meluahkan segala yang terbuku di hati,, tempat menceritakan segala cerita baik,, buruk,, gembira,, sedeh,, dan segala-galanya,,, o ma sister,, miss u so much..

n dak kecik yang selaloo berlari2 kat izan n selaloo wat oanglen jelez,, miz u,, muah,, muah,,, sape lagik kalo bukan ank buah izan,, hany karmila,, ala,,, windunye...

kalo x dew doang,, sape la izan kat dunia nih an,, x sabanye nak balek umah..

rum8??? hurm....

assalamualaikum kawan2,, pe kaba sume?? hehehehehe,, windu plak rasenyew tangan nih nak menaip bibit2 ayat.. ceh,, gilew kentang r..

izan nak bercerita cket psl rum8 baru izan nih,, ye la an,, 1st time dok aras br,, rum8 pown baru la... sesiapa yang kenal rum8 izan yg soang nih,, di harap x diceritakan mende nih kat die ea... kang die bangge lak,,

camnih citew die,, ceh,, cam nk ngumpat pown ade.. hakhakhak,,, adei.. x de pape sebenanye,, nak tao x,, izan bersyukur sgt dpt rum8 cam die tao..setakat nih,, solat izan terjage la gak,, kalo nk dibandingkan dgn sem2 lps.. bkan pew.. kalo dulu2(dok kat ostel jerk ea,,) suboh selalu lps,, telajak tdo pnye psl,, skunk nih,, alhamdulillah,, da bertambah baek.. thank's ye rum8..

dgn kejadian yg macam2 berlaku kat blok nih,, kalo x dew die yg bg semangat,, mmg x kan berani nak turon time histeria ari tuh,, adei,,

1st time plak jmpe dak histeria,,, uyai.. 1 mlm 5 kali kena,, blo izan jerk 2 kali,, oang yg same.. blok b4,, 2 oang,, yg soang tuh,, kene 2 kali gak,, tapi x terok cam dak blok izan kene,,

alhamdulillah,, dgn berkat dan pertolongan dari Allah dan kawan2 yg membantu serta yg sanggop dtg (yg tgh meting jpk & rpi) pown de,, lagi2 rum8,, semata2 nk tolon dak blok izan tuh.. alhamdulillah,, leh setel gak.. terima kasih banyak2 di ucapkan...
Ahad, 14 Februari 2010

mane ma sis nih??

koang mmg an,, time aqu blek,, time tuh r,, koang x blek,, memasing g bercuti lak,, kat kedah r,, kat ganu r,, bkn nk ajak,, hrm,,,, x pew2.. t bln 3,, aqu x nak blek umah,, aqu lak nak g merayap jejaoh,, k,, assalam..
Rabu, 13 Januari 2010

aduyai,,

assalam kawan2,, cmne ea,,

tadi,, baru jew izan luah an perasaan kat soang kawan izan nih,, baru jew lega,, tetibew lak mak x bagi dok luar,, alahai ibu ku sayang,, die suh dok asrama lak,, x an izan nak dok asrama soang2,, aduyai,, kawan2,, tolong r,,,

penat da izan trg kat die nape izan nk dok luar,, mak x bagi gak,, ermm,, tgk la sok cmne,,

camane nih...

Ya Allah,, bantulah hambu ini ya Allah,, hanya padaMu tempatku mengadu,,

camane nk pilih nih,, kalo antara dua,, boley lagi,, kalo da masok 4,,, argh,, tensen nyew!!!!!!!!! tatao nk pilih mane satu,, x nak luka hati yang tersayang,, kecikkan hati yg tercinta,, saketkan hati yang merindu,, dan x nak kecewakan hati yang mengharap,,

maaf kawan2,, sesungguhnyew,, terlalu berat hati ini untuk memilih,, otak nih,, da penat berfikir ntok mende nih jew,, semua yg berlaku,, bukan kehendak diri ini,, harap2,, persahabatan kite tidak sampai cni jew,, x nak dew persengketaan,, x nak dew kate mengata,, harap korang paham,, ntok mase depan kitew bersama,, senyuman yg diberi,,, hanyalah lakonan semata,, ntok menutop rase sedeh yang datang,, ntok mangaburi setiap mate yg memandang,, maafkan diri ini kawan2,,

ya Allah,, tolong la beri diri ini petunjuk di malam2 terakhir ini ya Allah,,

Jumaat, 1 Januari 2010

SeLaMat TiNgGaL 2oo9

ramai oang tulis pasal taon 2010 an,, yew r taon br,, ye x,,

pape pown,, izan nak wish selamat taon baru kawan2,, ha,, sebelom terlupe,, izan nak wish,, epy beday kat ex akak opis,, kak sarimah,, n sepupu,, yang menyambot beday doang hari nih,, epy beday 2 u,, epy beday 2 u,, hehehehe,,

td,, izan dew bc kat fb kak nad,, 1 muharram,, jatoh pada ari jumaat,, 1 jan pown same,, ish,, takot lak bile di fikir - fikir kan balek,, 1 oct pown same,, tapi,, nape 11 oct x jumaat,, ish3..

yang pasti,, taon 2009 membawa sejarah yang paling bermakne dalam idop izan,, argh,, sedeynye taon 09 da pergi,, bilew diingat - ingat an,, taon paling best dalam idop izan takat nih,, mst r taon 2009,, best sangat.. cmne r taon 2010 nih an,, mst lagi banyak cabaran dan dugaan yg perlu di harungi,,

poli?? ya,, poli terchintaku,, yang akan ku jejaki untok setaon lagi.. uish,, cam lame jew an,, mggu depan,, da r dew interbiu,, mggu depannyew lagi,, blek sudah ke poli tersayang.. adus,, malasnyew.. rase cam sekejap pulak cuti nyew an..

k r kawan2,, selamat menjalani taon baru 2010 yang izan rase sgt mencabar.. huhuhu... k,, assalam..