Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Khamis, 17 September 2009

karmila??

Assalamualaikum para blogger dan para pembaca.. ramai yang plek ble izan gne nama karmila,, plek sangat ker,, name tu bukan nye terok pown,, sedap ape.. yang manis.. huhuhu,, bukan izan nak cakap izan nih manis,, tapi sebenarnya,, name 2 gabungan name mak ngan ayah izan,, name doang?? ne ley g tau.. bayahe tuh.. kat opis izan sume tanya,, nape gne izan karmila?? kalo ikot an hati,, mau je izan jawab,, suke hati izan r.. tapi,, x kan izan nak ckp ngan doang camtu kot,, izan ckp r,, saje je.. sedap name tuh.. hehehe..

tapi,, oang kate,, x elok gabong name mak ngan ayah,, tapi,, name yang izan gabongkan ngan name ayah 2,, name ke2 mak.. bley an kawan2.. 2 jerk izan nak cite pasal karmila nih..

ni plak,, kisah pasal telepon.. kerja yang paling malas yang izan nak wat,, nak tau ape?? jawab telepon la.. pe lagi.. tapi,, panggilan yang izan x kenal jerk.. tapi,, kalo kawan2 izan yang tepon,, mesti izan rajin punye,,

nak bace 1 cite ni x,, ari 2,, de soang mamat nih,, die call,, ne ntah die tau no celcom izan.. setahu izan,, izan bg no nih,, kat dak2 poli jerk.. tapi x tau r an.. sape ntah.. nak berkenalan katenye,, nak tau pe izan wat,, izan pas an tepon 2 kat adek.. da r sore kami adek beradik (pompuan jerk) sume same.. nak wat cmne an.. tp,, kat tepon jerk.. adek izan pown memulakan taktik untuk bersoal jawab ngan oang tuh,, da tabiat izan camtuh,, mmg x suke jwb tepon orang yang izan x kenal,, lagi2,, kalo izan tanye name die,, die x nak jawab,, mmg oang len la yang sambong cakap kat tepon tuh,, kalo kat poli,, kawan2 r jadi mangsa.. kalo kat umah,, adek r pe ag.. kalo da geram sangat.. bagi jerk kat abg.. kompem,, oang tuh da x tepon ag.. bukan ssh.. hehehehe...

0 Komen: