Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jumaat, 18 September 2009

hari ni??

lebat lak ujan ari nih.. ingat baru nak tumpang abg g opis,, tetibe jerk ujan benti.. adoyai.. minggu nih,, malas gile nak g kije.. nape ntah.. maybe nak raye kot.. kat jab. perbendaharaan,, dak2 praktikel dapat cuti seminggu ntok raye.. x aci tol.. ucu nih,, ne bley bagi doang cuti lame2.. oang x pat cti pown.. rugi tol x gune borang cuti yang poli bagi tuh.. ish..

nape ntah.. hari ni,, cam2 perkare berlaku.. selamat x excident pagi tadi,, gare2 doang nek moto x isi minyak r nih.. adoyai.. sengal r doang nih.. pas rehat jerk.. penyelia ngan kawan g sunway,, g amek vendor kitoang kat sane,, coz kete oang tuh,, rosak.. penyelia izan tuh,, kalo g ngan en. miskon,, die x nak g,, nape ntah.. da penyelia kawan izan tuh bising.. sepatotnya,, bukan penyelia izan yang kene g,, penyelia kawan izan tuh yang patotnya g.. pape ntah.. da kije die,, die r yang g.. bile die ni kene marah,, die marah kat kitoang lak.. ek eleh.. die ingat die sape.. bagos sangat ker?? pape ntah.. selamat die bukan bos,, kalo bos,, lagi terok r gamaknye..

bos bagi cuti ntok raye,, tapi,, die x cakap bape ari,, bos kate nak cuti bley,, tapi,, pandai2 r.. izan nak cuti ari rabu.. ley ikot akk g jalan,, bestnye.. patuh,, mase ngah shut down an kak sarimah nye komputer tetibe jerk c penyelia lagi soang tuh nk marah plak,, die kate dak praktikel ne ley cuti.. ek eleh,, bos bagi,, die plak lbey2,, die bukan bos pown,, bikin kecoh saja.. sebab die r,, da tertinggal kueh raye kat opis.. sengal tol r.. tension nye.. kalo tau r awal2 keadaan opis tuh cm2,, kompen 100% izan x nak praktikel kat c2,, selamat la kawan2 praktikel 2 baek.. tapi x sume 1 jabatan,, ngan kawan2 yang izan cite dulu tuh..

tadi try call penyelia,, tanye pasal kueh raye izan yang tertinggl tuh.. selamat die ade kat opis ag.. tapi mase tuh,, izan redho kalo kueh 2,, da di amek oang.. tetibe die "tanye nak ke??" izan da sdeh nih,, "x pe r,, amek jer r".. "btol nih,, kalo nak,, t bley anta an.." "x pe r bang,, amek jer r.." dlm 5 mnit cm2,, enset bunyi plak,, die bg msg tanye umah kat ne,, adoyai die nih,, btol ke nak anta an.. pastuh,, die suh tunggu kat jalan besar.. izan owrite jerk.. da 5 minit tunggu,, baru die sampai.. "wat susah2 jerk,, an da kate x yah anta an.." "x pe r,, kang kempunan lak nak makan kueh raye" "ish,, die nih,, selamat sepupu die pown ade dlm kete tuh,, kalo x,, kene blek da.." so,, ari nih,, x kempunan r nak makan kueh raye yang kitoang seludup dari jabatan landskap.. huhuhu.. naek cuti nnt,, kompem kene perli kueh raye tinggal kat opis ek?? pape pown,, terima kaseh ek abg fendi,, a.k.a penyelia... semalam pown,, mase izan nye charge tinggal gare2 da dapat kepek tempe,, die gak yang simpan kan.. bagos tol dapat penyelia cam die tuh.. hehehe.. kakak2 izan pown da blek nih,, da riuh rendah kat luar umah tuh.. izan pown,, nak g wat kueh raye nih.. sedeh rasenye da nak abes puasa nih... k r kawan2,, di kesempatan ini,, izan nak mengucapkan selamat hari raye aidul fitri kepada seluruh umat islam kat dunia nih.. x lupe gak kat kawan2 baek izan.. izan nak minta maaf dari tangan ke hati,, tangan bersalaman,, hati memaafkan,, or,, meseg bermaafan,, hati memaafkan.. selamat hari raye...

0 Komen: