Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Isnin, 14 September 2009

nak letak tajuk ape ek??

assalam para blogger dan para pembaca yang setia bersama blog nih... hehehe.. ade ker?? kalo x de pown,, x kesah r,, sekadar nak bercerita di ruangan blog yang sepi dan suram nih.. ("n_n).. ari sabtu ari tuh,, izan ngan adek g tlg acik wat kueh raye,, banyak lak tuh tempahan die.. sambil2 tuh,, ley blaja wat kueh raye.. kat umah x buat ke?? bukan x nak buat,, tapi mak tau jer r.. disebabkan izan x pernah buat kueh raye kat umah,, mak x caye kalo izan yg wat.. huhuhu.. blek jerk semalam,, mak ngah wat kueh ngan akk,, so,, izan x yah r sebok2 nak wat.. dok tengok tv jerk r.. hehehe..

semalam juga,, bezde acik izan,, mase ari sabtu tuh,, die de ckp,, bezde die besok,, pastuh,, ble ahd,, izan lupa lak nak wish.. bile dengar suami die wish,, baru izan teringat.. petang tuh,, kitoang g bazar kat PKNS Taman Sri Putra.. kitoang ingat an,, x sambot bezdenye,, ye lar,, time pose,, upa-upanya,, suami die bawak KFC ngan kek sekali.. fuh,, kenyang sangat.. Selamat hari lahir yang ke 40 mak ude.. semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki..

hari ni,, hari penentu sistem kitoang.. takotnya,, ingat an,, nak hantar pagi,, tapi,, bos de meeting lak.. adoyai.. tunggu punya tunggu,, tepat kol 4.30 petang,, kitoang pown membentangkan sistem kitoang yang x seberapa tuh.. hehehehe..

tiba2,, alamak lupa nak wat kiraan baki stok,, adoyai,, cmne ley jadi cmnih.. 2 r,, cuai ag.. nak wat cmne,, bos suh,, btol kan ape yang x btol,, die suh anta blek 7/10/09.. pastuh bagi markah cket jerk.. dekot r bos nih.. hehehe..

bile cite bulan 10 nih,, x saba rasenya nak masok ke bulan 10 nih,, bulan kelahiran izan.. hehehe.. yang bestnye,, dalam bulan 10 nih,, izan turut berkongsi bezde ngan ayah,, sepupu2,, dak kelas,, dan dak poli yang len,, dak kelas izan pown,, 6- 7 oang yang lahir pada bulan tuh.. nak cite selanjutnya pasal bezde bulan 10 nih,, tunggu bulan 10 ek..

1 Komen:

Tanpa Nama berkata...

ko mkn smut byk sgt ke smpai jd plupe ni..
hahahaha..
cian ko dpt mrkh ckit..
pncing ckit bos 2..
grenti dpt..hua3