Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jumaat, 18 Disember 2009

time izan plak yg bercerite...

disebabkan kemalasan yang menghantui diri,, membuatkan da 2 minggu rasenyew blog ni da x berusik,, ceh,, ceh,, poyo jew an..

assalamualaikum kawan2.. selamat menyambut tahun baru yang kew 1431 hijrah,, kite da semakin dekat ngan kematian nampaknyew,, (x dew kene mengena ngan 2012 ok,,) tapi,, seronoknyew da masok taun baru...

pape pown,, izan nak ucap tahniah kat mereka2 di bawah nie :

1 . ayien n anis,, selamat menyambut hari lahir yg kew 20,, sempena maal hijrah nie..
2. pasukan bola sepak m'sia yg dapat 1 - 0 semalam,,
3. team MDKL yg masok n menang pertandingan memasak ari tuh.. yg paling best,, makan nasi ambang n fear factor..
4. pasukan Futsal MDKL layak masok ke pertandingan akhir kat penang,, anjuran harian metro..

2 jew r owt.. hu3..

sedeh plak bile bace blog dorang,, pasal last praktikel,, argh,, sedeh nyew oit,, sampai meleleh-leleh air mate nih,, lagi2,, bace blog lia,, ayin,, n kak nad.. lia da abes li da.. kat blog kak nad ag r,, siap adew video geng ullahop,, alahai,, sedehnyew.. tapi an,, yang peleknyew,, camne la gambo izan ngah makan ley termasok lak tuh,, adoyai.. malunyew..

korang,, sedeh la plak bile da nak abes praktikel nih,, mule2,, punye la x best bile masok kat jabatan IT tuh,, yew r,, an mule2 masok jew,, kitoang kene dok kat jab. khidmat pengurusan 2 minggu.. da best2 dok kat c2,, kene plak masok jabatan masing2.. aduh,, bosannyew.. rase cam nak blek poli jew..

yg mule2 tego izan kat c2,, kak sarimah,, pastuh,, baru abg sham.. mase tuh,, abg raj ngan abg fendi g mane ntah,, da pukol 11 camtuh,, br en. fifi masok.. de ke patot,, die nak pggl izan nor time tuh,, oh tidak,, disebabkan dew soang abg kat perancang da dew name ijan.. so,, doang nak pggl nor,, nak x nak,, doang kene pggl gak la ijan,, kang kalo pggl nor,, izan x pandang,, nasib r.. x bese n x penah d buat oang pggl izan nor..setakat 'izan' n ijan' x kesah lagi.. pastuh,, baru la jumpe kak yun ngan kak normah..

da awal bulan 10 cmtu,, baru r izan rase betapa seronoknyew kijew kat jab. IT nih,, best sangat,, walaupown,, terpakse mengadap assg. yang memeningkan kepala,, tapi,, sangat menyenangkan.. bile bos besar a.k.a pegawai br masok,, en. firdaus,, bos kesayangan izan tuh.. hehehehehe.. lagi la izan rase best,, mule2 die masok,, kitoang da makan kat luar,, coz time tuh,, wat jamuan perpisahan ngan dak praktikel soang nih,, gambonyew,, abg syam da ilang an,, coz,, time tuh,, amek kat enset die jew.. bos izan nih,, muke jew kerek,, tapi ati,, baek gilew,, da r suke wat lawak.. tapi izan pelek,, ramai kate bos izan nih,, sius,, padahal,, ok jew.. seronok kijew bawah die..

kat jab. IT nih,, dew 8 oang sumenyew,, tapi,, disebab an kak yun da benti kijew,, so,, tinggallah,, 7 oang jew,, cket an...

cket2 pown,, tapi,, best sangat,, lagi2 ngan kehadiran akk praktikel soang nih,, die nih,, oang kelantan.. dew r izan kwn praktikel pompuan.. pape pown,, doang memang best.. sayang plak nak tinggal an praktikel kat cni..

cerite selanjutnyew (pasal praktikel),, sambung mggu depan ok,,

p/s : aunty sarimah,, jgn bgtau kat oang laen tau.. hehehehehehe..
anis 1: komen cket..

6 Komen:

Cahaya Azrin berkata...

huhuhhuh...namew ku adewla...hahaah....syoknyew!!!!!..terima kasih izan sbb wish!!!..aku x dew kredit nk balas....mmg sedig sgt nk tggalkn praktikal nie...sumew sporting2...huhuuhu...sedih siut..hurmmmm

.::izan karmila::. berkata...

tau x pew..
cam x nak abes praktikel jew an,,
cedeh o..

Tanpa Nama berkata...

besnye ko..npe time kte prktikal dlu x bes cm ko..huhuhu

.::izan karmila::. berkata...

napew lak x best??
ntah,, kte pown tatau..
mybe,, kte telebey peramah owt...
hehehehehehe..
poyo jew an..

Tanpa Nama berkata...

Ijannn...

Tanpa Nama berkata...

Ade ag blog ni...ak pon ad lam citer ni..hehe