Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jumaat, 25 Disember 2009

hari terakhir li..

hai kawan2,, camne perasaan koang bile hari last praktikal nih,, mesti seronok gilew an,, kalo tempat koang kijew tuh,, membosankan.. hahahaha.. tapi,, kalo tempat kijew koang besh,, mesti koang sedey,, cam izan nih hah,,

bile dengar jew lagu khatimah cinta,, mest ingat kat kak sarimah,, kalo dengar lagu munajat cinta,, mest ingat kat abg fendi,, pastuh,, kalo dengar lagu demi cinta,, mest teringat kat abg cham,, hahahahaha,, kenangan betol.. da r sume dew cinta kat lagu yg doang suke tuh,, hakhakhak,,

mase minom pagi,, dew oang belanjew,, hehehehe,, abg zam belanjew.. syok gilew,, best an,, ari2 dew oang belanjew.. hakhakhak.. pastuh,, mase makan tengah hari,, kitoang makan kat pizza,, doang wat makan2 ntok kitoang yg da nak abes praktikel nih hah,, x besh sangat,, sebab kak nomah ngan kak sarimah x dew,, kitoang berdue jew pompuan yg g,, da r 22 praktikel,, bosan,, kitoang citew kitoang jew..

tadi pewot wat hal plak,, da r banyak makanan sodap,, tapi cam kenyang plak,, tuh yg sampai sup pown x abes,, ish,, rugi.. rugi,, tuh yang kene makan slow2,, yew r,, kang kalo mkn laju2,, kompem air pown x abes,, walaupown dew oang pandang slek coz izan mkn pelan sangat.. huhuhu,, naseb r,, bukan sengajew,, myb da mnom pagi,, tuh wat kenyag owt.. soe la yew..













nih plak gambo doang ngah kekenyangan,, hahahahaha,, doang bukan tao pown gambo doang dew kat cni.. hehehehehe..




















blek jew,, izan ngan kak jie,, g merayap 1 majlis,, g mintak maap kat oang2 majlis,, yew lar,, new tao dew wat salah n silap kew,, kite an manusia,, x terlepas dari salah n silap,, btol x kawan2.. tapi izan g jumpe oang yg izan kenal jew r,, oang yg x bape nak kenal n rapat,, x lew.. hehehehe.. cam sedey plak nk tinggal an mjlis.. seb baek sempat amek gambo ngan doang an,, hehehehe.. tapi,, mase amek gambo reramai ntok staf IT,, kak sarimah n abg cham x dew plak,, sdehnyew,,






























tadi pakcik izan panggil,, ingat an nape,, upenyew,, die nk bagi cenderahati,, hehehehe,, so,, ari nih,, izan dapat 2 r,, satu dr pengurusan,, satu lagi,, dari pkcik izan.. hehehehe,, sekuang-kuangnyew,, dew kenangan dari majlis,, tol x??





















blek kijew je,, akk ajak sggh taman sebelah mjlis jap,, konon2,, nk jogging r tuh,, x kew pelik,, izan an pkai baju kuwong,, kalo pkai tshirt,, x pew gak,, pape pown,, izan ikot jew.. hehehehe,,















blek dari jogging tuh,, kitoang sggh kat umah along,, hehehe,, windu kat anak buah r tuh konon2nyew,, sape lagi kalo bukan c hany karmila tuh,, c kecik tuh,, siap bawak kitoang g tengok lembu die kat belakang umah,, da r penakot lembu,, tapi nak tengok gak.. ish2,, dak2 an,, pe die tao.. selumber an,,





















2 jew la owt,, post ntok ari nih,, hehehehe,, k la kawan2,, izan nak tdo nih,, ngantok sungguh,, huargh,, ngantoknyew..

6 Komen:

Cahaya Azrin berkata...

huhuhuh...mmg sedih pon...huhuhuh..sapew jew x sedih...aku dh meleleh air matew..huhuh...pastu..sme plak kita mkn pizza...ahahahah.....best2...sumew adew knngan msing2...heeee

.::izan karmila::. berkata...

hurm,,
tao x pew..
malu beb,, mase bg ucapan ari tuh,,
bley plak doang rakam,,
adoyai..

esyie berkata...

heheh...sowe la izan akak pi beli buku anak akak kt sekolah kanchong tu yg x dpt join tuuu,actually akak nak mintak maap byk2 kt izan yer kalo ader salah silap akak yg sbbkan izan kecik ati ker atau apew2 la yer ...gd luck utk semester seterusnya belajo bebaik jgn nakal2 taw...ader masa jalan2 la kt MDKL nie jumpe akak yer..daaa..wslm.

Cris Fikah berkata...

ble dgr lagu Menyesal-RessaHerlambang t'egt plak kak zila kt tmpt praktikal dlu..huhuhu..sedey woo ble last day..rse cm xmo bhenti j..

.::izan karmila::. berkata...

esyie : kitew pown nak mintak maap kat akak gak,, da r kitew selalu kaco akk wat kijew.. hehehehe..
ari tuh,, x sempat nak mintak maap,,
insyaallah,,
kames nih kitew dtg,,
akk jgn g manew2 tao..

fikah : tao x pew..
sedeh o..

nazimah berkata...

tumpang lalu kit...
mst la sedey sbb da last kje kan...pas nie lom ten2 ag leh jpe lak...

amboi ijan sdp gelak ke abg2 n akak kat it sal lagu yea...report ru tau..haha..takut ar tue..kalu diorang dgr lagu ingat diorang akk ape lak ijan? he2 ...


mst la best coz mkn free kan dwet pom x kuar..
bese ar tue coz diorang pon tau x kje...praktikal jew kt cni kan...tp sjak ijan xde ni xde owg blnjew KTORANG GA....HAHA..
ptt la muka ijan nmpak len jew...mkn pom slow.....

p/s : ijan kene mkn bnyk ckit x pyh diet2...he2..