Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Selasa, 1 Disember 2009

SeLaMat HaRi Raya eiDuL aDHa

assalam,, kawan2.. rasemyew,, da lame blog nih terbia,, bagaikan sepi tanpa cerita.. he3..

korang,, nak tau x,, ari tuh an,, lec datang,, tapi,, bukan lec IT,, lec JKE,, Cik NOrlie,, sape dak JKE kenal la kot.. upanyew,, lec tuh pown oang banting.. asalnyew,, die da datang pada hari rabu tuh,, disebabkan kami nak rehat,, (time tuh,, da kol 1),, so,, die kate,, x pew r,, saye datang lagi sok.. he3.. rase seronok sangat.. time tuh,, sistem kitoang yang kedua,, lom siap lagi.. tapi,, mase die datang tuh,, sistem kitoang da siap,, 95%.. cume background jew,, x wat ag..

hari jumaat lak,,
bestnyew cuti,, tapi x ley bangun lambat lak.. yew r,, an raye.. ne bley bangun lambat.. nak kene marah ngan mak.. aduyai,, seronok raye aji taun nih,, selalunyew,, kalo raye aji,, x meriah,, tapi taun nih,, banyak gak yang mak masak,, rendang ayam,, nasi impit,, ngan pe ntah lagi,, x ingat la plak..

sabtu,,
woi!! bangun2.. cepat r kemas.. 2 r antare dialog angah.. ye r,, an die nak bertunang,, da r antaran x siap ag.. ingat an,, x jadi nak wat minggu nih(ahad lepas),, pihak lelaki kate,, nak tangguh,, pastuh,, tetibe jew jadi plak.. ha,, pe lagi,, kelam kabot r kemas umah.. selamat,, kemah ngan baju bertunang,, da tempah awal..

ahad..
antaran x siap ag,, tinggal sireh junjung ngan buah jew.. yang len da siap.. tema ngah ntok lelaki,, itam puteh,, ntok angah lak,, kuning+coklat,, cam gold la gitu.. lepas jew majlis bertunang,, kitoang sambot lak,, beday anak buah kesayangan kami,, sape lagi kalo bukan hanny karmila.. c comey tuh.. yew la an,, anak buah baru soang.. jadi kesayangan r..

malam nyew,, kawan baek cal,, die cite pasal asrama,, poli,, n PI.. so,, sekarang nih,, ostel da kembali normal.. 4 ntok laki,, n 4 ntok pompuan.. disebabkan sem depan,, junior nyew,, terlalu lah rmai.. so,, kami,, senior2,, terpaksew la mengalah,, n dok kat luar.. nak wat cmne an.. n,, die pesan suh,, upload gambo kek coklat yang izan nak wat malam tuh,, ntok tidak menghampakan perasaan beliau,, izan upload lew gambonyew.. he3..





























5 Komen:

*** BuNGa DaHLiA *** berkata...

izan, ko pnye turn ble lg??
hahahaha...

Cahaya Azrin berkata...

alamak zan...cnteknyew....mukew mcm ko...iyewla..mmg mcm ko..sbb kakak ko ken...tema hitam putih smart gak..nnty aku nk warne silver+putih...chopp!!!!aku chop dlu...tu warnew tunang aku...hahahahaha

.::izan karmila::. berkata...

lia : turn kite??
tggu..............
he3..

ayin : time kaseh ckp kte cantek.. hak3.. x pew2.. t,, kte nyew,, wane itam ijau,, n itam ungu.. jgn tiru r..

Firdausi berkata...

Salam.. Izan.. Ada pembetulan sikit.. Jangan marah... Pembetulannya adalah blok asrama A4 itu stil dikekalkan lagi oleh kaum Hawa.. Huhu.. Segala kesulitan amatlah dikesali..

.::izan karmila::. berkata...

la,,
poli nie pape ntah..
erm,, ok2...