Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Khamis, 1 Oktober 2009

1 OkToBer 2009

hari - hari yang kulalui hari ini,, x seperti semalam,, semalam,, dan semalamnye lagi,, bape banyak semalam da.. hari nih,, Bos Baru,, a.k.a pegawai masok kat tmpat kitorang.. name die mohd Firdaus.. same lak cam name abg izan.. he3,, tinggi orangnye,, bape tinggi die?? mane izan tau,, x ukor pown bape tinggi die.. muke die,, ade iras abg Nazmi,, dak poli izan dulu.. kalo sape blaja kat poli sabak bernam tuh,, kompem r knl die..

Hari nih guk,, dak praktikel kat tmpat izan tuh,, abes praktikel,, adoyai,, lepas nih,, kompem bosan.. tadi,, bos belanje kitoang makan kat pizza hut sempena meraikan berakhirnye praktikel kawan kitoang tuh.. pergh.. sedap.. sempat la kitoang bergambar kat c2,, gambonye?? blom di blutot ag.. sabo ek,,

tadi,, mase g btolkan pc kat Audit,, moksu bagi wet raye,, kantoi lak kat penyelia yg izan nih,, ank buah akauntan,, adoyai,, pastuh,, g plak kat jabatan perbendaharaan,, g jumpe akuantan,, nak bg resit,, alang2,, nak g mntak wet raye,, die kate,, mase die wat open house t,, br die bg.. ish3..

pastuh,, mase nak burn cd dak nih,, tetibe jerk,, tempat dvd rw nih wat hal plak.. da rosak da.. adoyai,, wat kacau jerk.. tension btol.. sampai kene perli ngan bos baru.. x sanggup rasenye nak berpisah ngan dak2 nih,, korang,, sambong r blek praktikel tuh..

Hari nih juge,, bezde ayah yang ke 51 tahun,, selamat hari lahir ayah,, jase mu tetap ku kenang hingga ke akhir hayat... hu3,, sayang ayah,, moge dicucuri rahmat,, di panjangkan umo dan di murahkan rezeki.. Amin..nak dijadikan cerita,, tadi,, izan try wat kek coklat basah,, maklomlah,, first time nak wat,, macam2 mende berlaku,, sabo jew r... lupe nk letak vanilla,, kek x msk ag la,, mcm2 r,, tapi akhirnya,, kek 2 jadi juge.. seronok rasenye,, bile tgk dorang makan kek tuh.. ayah kate sedap.. he3,, t bleh wat lagi ntuk bezde izan plak.. hu3,, wat kakanda izan di luar sane tuh,, yaknih,, along,, angah,, n ude,, rugi r korang x rase kek izan tuh.. he3,, padan muke korang.. sape suh x blek,,

p/s : wat saudare amat n saudare firdausi,, cepat lew compem an tarikh tuh,,
kang saye x pat nak kuar umah lak,,

0 Komen: